Θεραπευτική γυμναστική

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στην θεραπευτική γυμναστική είτε για να λύσει το χρόνιο μυοσκελετικό του πρόβλημα είτε για να έχει μία αρτιότερη, ασφαλέστερη και γρηγορότερη αποκατάσταση ,είτε ακόμη και για να θωρακίσει το σώμα του από τ`αποτελέσματα του γήρατος ( μειωμένη αντίδραση, φτωχή ισορροπία, σαρκοπενίες).

Δεν είναι λίγες οι χώρες που πλέον συνταγογραφούν την θεραπευτική άσκηση πάντα προς όφελος του ασθενούς. Πρέπει να γίνει ένας βασικός διαχωρισμός της άσκησης υγιών ασκούμενων και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποιο μυοσκελετικό πρόβλημα. Η άσκηση του υγιούς πληθυσμού διαφέρει κατά πολύ από αυτή που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, άτομα με κινητικά προβλήματα, συγγενή νοσήματα, πρόσφατα χειρουργεία, πολυτραυματίες τροχαίων ατυχημάτων , αθλητών και άλλων ασθενών.

Η θεραπευτική άσκηση εφαρμόζεται αποκλειστικά από φυσικοθεραπευτή που έχει ειδικευτεί σε αυτή, είναι το γνωσιακό του αντικείμενο και έχει πλήρη δικαιοδοσία.

Στο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης PhysioArk εφαρμόζουμε τα τελευταία και πλήρως ενημερωμένα πρωτόκολλα θεραπευτικής γυμναστικής που αφορούν όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Αποδεδειγμένα λοιπόν παγκοσμίως, η εφαρμογή θεραπευτικής γυμναστικής από εκπαιδευμένο επαγγελματίας υγείας και αποκατάστασης με πείρα μπορεί να σας χαρίσει ασφαλέστερη, πληρέστερη και γρηγορότερη ίαση. Το ευ-ζην είναι εδώ και οφείλουμε να το εμπιστευτούμε αποκομίζοντας μόνο κέρδος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHYSIOARK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000+ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ

"Ο κ. Βερώνης είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, πρόθυμος, συνεπής, αποτελεσματικός και με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Σε μικρό χρονικό διάστημα, με την εμπειρία του και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, κατάφερε να θεραπεύσει το οστικό οίδημα και την ακαμψία του γονάτου μου, λόγω τραυματισμού. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."