Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή άλλης ιδιότητας. Προσφέρεται τόσο για ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Και αυτό γιατί η κακή στάση σώματος, η πολύωρη εργασία και το στρες καταπονούν το σώμα και επιβαρύνουν τη διάθεσή μας.

Όταν η καθημερινότητα και οι βιορυθυμοί που ζούμε είναι τόσο απαιτητικοί , επιβάλλεται να δώσουμε στο σώμα μας ένα περιθώριο αυτοβελτίωσης και ανταμοιβής. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού στο PhysioArk για θεραπευτική ή χαλαρωτική μάλαξη και πάρτε πίσω αυτό που σας ανήκει, χαλάρωση, ευεξία και υγεία.

Η καθημερινότητά μας έχει γίνει τροχοπέδη στην ψυχική και σωματική μας υγεία, χρειαζόμαστε πλέον λίγες στιγμές χαλάρωσης. Στο σύγχρονο κέντρο μας θα βρείτε πακέτα χαλαρωτικής μάλαξης και θα πειστείτε πως σας αξίζει.

 

Πιο συγκεκριμενα, το μυοχαλαρωτικο μασαζ ωφελει το σωμα ως εξης:

  • Ανακουφίζει τις αρθρώσεις από τον πόνο
  • Ενισχύει τη μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες
  • Βοηθάει στην απομάκρυνση τοξινών και αποβλήτων από τον μυϊκό ιστό
  • Βοηθάει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας
  • Βοηθάει στην αποκατάσταση του εύρους κίνησης
  • Χαλαρώνει το σώμα από «κόμπους» και σφίξιμο

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα. Το απελευθερώνει από το σφίξιμο και τον πόνο. Η επίδραση στον οργανισμό είναι τόσο αποτελεσματική, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioark.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHYSIOARK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000+ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ

"Ο κ. Βερώνης είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, πρόθυμος, συνεπής, αποτελεσματικός και με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Σε μικρό χρονικό διάστημα, με την εμπειρία του και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, κατάφερε να θεραπεύσει το οστικό οίδημα και την ακαμψία του γονάτου μου, λόγω τραυματισμού. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."