Κατ’οικον συνεδρίες

Η νέα κιβωτός αυτή της φυσικοθεραπείας φτιάχτηκε στο Χαϊδάρι από τον Βερώνη Νίκο με σκοπό την γρήγορη και ασφαλή ίασή σας

Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας, πρόληψης και αποκατάστασης Physio Ark βρίσκεται στον δεύτερο όροφο , επί της οδού Λ.Αθηνών 267 και Ηρώων Πολυτεχνείου 6 στο Χαϊδάρι

Εδώ τα ΑΜΕΑ, τα άτομα τρίτης ηλικίας και τα άτομα που χρησιμοποιούν κάποιο βοήθημα βάδισης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα πρόσβασης μιας και το Physio Ark δεν έχει κανένα σκαλί μέχρι τους χώρους θεραπειών. Η πρόσβαση στην κύρια είσοδο του φυσικοθεραπευτηρίου μας γίνεται μέσω ράμπας και ένα ευρύχωρο ασανσέρ θα σας μεταφέρει με ασφάλεια στον 2ο όροφο. Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με ένα άρτιο μπάνιο ΑΜΕΑ. Προτεραιότητά μας ο συνάνθρωπος.

Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι με δυσκολίες μετακίνησης και δεν πρέπει να μείνουν εκτός θεραπευτικής προσέγγισης. Ανάμεσα στις θεραπευτικές λύσεις που προσφέρει το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας μας, παρέχει και την δυνατότητα κατ’οίκον συνεδριών βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να επισκεφθούν τον χώρο μας.

Οι περιπτωσεις που μπορει να χρειαστουν κατ‘οικον θεραπευτικους χειρισμους ειναι ασθενεις:

  • Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο ισχίο ή γόνατο όπου συνίσταται η άμεση κινητοποίηση του ασθενούς
  • Μετά από εγκεφαλικά επεισόδια και πάρεση ενός μέλους του σώματος ή ημιπληγία
  • Ασθενείς μετά από μακροχρόνια παραμονή σε νοσοκομείο ή εντατική μονάδα
  • Υπερήλικες με αδυναμία βάδισης, για ενδυνάμωση
  • Βαριάς μορφής λεμφοίδημα και κυρίως κάτω άκρων με αδυναμία βάδισης

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΕΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHYSIOARK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000+ ΖΩΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ

"Ο κ. Βερώνης είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, πρόθυμος, συνεπής, αποτελεσματικός και με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Σε μικρό χρονικό διάστημα, με την εμπειρία του και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, κατάφερε να θεραπεύσει το οστικό οίδημα και την ακαμψία του γονάτου μου, λόγω τραυματισμού. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."