Την Κυριακή 4/2/2024 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των ακαδημιών του ΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, παρουσία πλήθους μικρών ποδοσφαιριστών, γονέων, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και απλών πολιτών που είχαν την χαρά να καμαρώσουν την νέα γενιά της πόλης μας.
Σε μία υπέροχη και άριστα οργανωμένη εκδήλωση έγινε βράβευση και του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Physioark , με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο επιστημονικός υπεύθυνος και ιδρυτής του κέντρου Βερώνης Δ. Νικόλαος.

Σύσσωμη η επιστημονική ομάδα του Physioark θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ για την τιμή και την έως τώρα άριστη και πετυχημένη συνεργασία.
Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Physioark έχει αναλάβει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου την πρόληψη αλλά και αποκατάσταση τόσο των ακαδημιών της μεγαλύτερης ομάδας του δήμου μας αλλά και της πρώτης ομάδας η οποία αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική διαγράφοντας έως τώρα αξιόλογη και πλήρως ανταγωνιστική πορεία δείχνοντας πως αυτή η ομάδα έχει τις περγαμηνές για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Παρέχοντας τις πλέον σύγχρονες και πλήρως επιστημονικά τεκμηριωμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, το Physioark με έδρα το Χαϊδάρι στέκεται αρωγός σε αυτή την δομημένη και άρτια οργανωμένη προσπάθεια για να πάει η ιστορικότερη ομάδα του Δήμου μας μπροστά.
Ο κος Βερώνης Δ. Νικόλαος ευχήθηκε στους μικρούς μας φίλους υγεία, καλή πρόοδο και χαμόγελα μιας και τα παιδιά είναι το μέλλον μας!