Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην νέα γενιά, ανακοινώνουμε της έναρξη συνεργασίας του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Physioark με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Physioark με έδρα το Χαϊδάρι, θα παρέχει την πλήρη υποστήριξη σε θέματα πρόληψης και αποκατάστασης στους μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ΑΟ Χαϊδαρίου με μοναδικό μας σκοπό την γρήγορη, ασφαλή και σωστή επάνοδο των μικρών μας αθλούμενων στην ενεργό δράση.

Το  Physioark επίσης, θα παρέχει πλήρη στατικό και δυναμικό έλεγχο με τον ψηφιακό πελματογράφο που διαθέτει στις ακαδημίες της ομάδος, δίνοντας στους προπονητές, στους γονείς και στα ίδια τα παιδιά κατευθυντήριες γραμμές αντιμετώπισης όποιας διαφοροποίησης ή τυχόν προβλήματος αντιμετωπίζουν στον άκρο πόδα. Η άρθρωση της ποδοκνημικής αποτελεί τον πρώτο πυλώνα στήριξης ολόκληρου του σώματος και είναι μία άρθρωση που δέχεται έντονα φορτία κατά την άθληση. Έχοντας την πληρέστερη εικόνα για την συγκεκριμένη ανατομική περιοχή, o επιστημονικός υπεύθυνος και ιδιοκτήτης του Physioark κος Βερώνης Δ. Νικόλαος θα σχεδιάσει τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης και παρέμβασης έχοντας ως μοναδικό του μέλημα την υγιή άθληση των παιδιών της πόλης μας.

Γιατί η άθληση είναι χαρά και δείγμα πολιτισμού, όταν δε γίνεται με τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες τότε είναι διασκέδαση που μας προσδίδει ποιότητα ζωής και σωστές βάσεις σεβασμού προς τον συνάνθρωπο. Η νέα γενιά είναι η ελπίδα και της αξίζει κάθε δυνατή προσπάθεια.