Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης physioark, συμμετείχε εθελοντικά παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποκατάστασης και πρώιμης αποθεραπείας στους δρομείς του Χαϊδάρι run.

Την Κυριακή 28/05/2023 διεξήχθη στο Χαϊδάρι ο αγώνας δρόμου ΄΄ ΧΑΪΔΑΡΙ RUN΄΄ με περισσότερες από 800 συμμετοχές ,δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς της αγάπης, σε οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και σε εν ενεργεία δρομείς αποστάσεων να πάρουν μέρος και να χαρούν το ευ αγωνίζεσθε.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου φυσικοθεραπείας και ιδρυτής του physioark κος Βερώνης Δ. Νικόλαος ήταν εκεί με την ομάδα του φυσικοθεραπευτηρίου δίνοντας συμβουλές πρόληψης αθλητικών τραυματισμών, ορθής ενυδάτωσης, σωστής προθέρμανσης και φυσικά αποκατάστασης μετά τον αγώνα κυρίως των 10 χιλιομέτρων.

Η φυσικοθεραπεία ως επιστήμη πρέπει να προάγει τον υγιή αθλητισμό και να βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε απλούς ασκούμενους μέχρι και επαγγελματίες αθλητές. Ο φυσικοθεραπευτής δε οφείλει να ενημερώνει, να προφυλάσσει και να καθοδηγεί κάθε αθλούμενο που ζητά την επιστημονική του γνώση.

Το physioark έπραξε αυτό που γνωρίζει καλύτερα, την σωστά καταρτισμένη και επιστημονικά αποδεδειγμένη φυσικοθεραπευτική παρέμβαση με μόνο του μέλημα την υγιή επάνοδο των δρομέων μετά τον αγώνα.

Το Χαϊδάρι μπήκε μπροστά διοργανώνοντας έναν αγώνα δρόμου για όλη την οικογένεια, προάγοντας τον αθλητισμό όπως έιναι…σαν διασκέδαση και υγεία. Στο κάλεσμα λοιπόν αυτό η ομάδα του Physioakr δεν μπορούσε να λείπει μιας και παρέχει στήριξη σε πλειάδα αθλητών, δρομέων και ασκούμενων επί καθημερινής βάσης-πάντα με ασφάλεια, επιστημονικότητα και υγιεινή- βοηθώντας τους τόσο στην πρόληψη όσο και στην γρήγορη αποκατάστασή τους.