Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώθηκε από το επιστημονικό συμβούλιο του 1ου Συνεδρίου Αναγεννητικής Ορθοπαιδικής , πως ο επιστημονικός υπεύθυνος του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης κος Βερώνης Νικόλαος θα είναι ομιλητής σε αυτό με θέμα ‘’Αποκατάσταση μετά από θεραπείες γόνατος’’.

Στο παγκοσμίου βεληνεκούς συνέδριο θα παρευρεθούν ορθοπαιδικοί χειρουργοί  που ασχολούνται με την αναγεννητική ιατρική από όλον σχεδόν τον κόσμο και έχει ως σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιστημονικών δεδομένων. Προεδρεύοντος του καθηγητή ορθοπαιδικής κου Σκάρπα Γεωργίου και παρόντος του προέδρου της παγκόσμιας αναγγενητικής ακαδημίας δρ. Τashin Beyzadeoglu, θα δοθεί η ευκαιρία της υπογράμμισης της κυριότητας του σωστού φυσικοθεραπευτικού πλάνου αποκατάστασης-μετά από επεμβάσεις αναγγενητικής ιατρικής-από τον επιστημονικό υπεύθυνο του Physioark τόσο σε διακεκριμένους συναδέλφους όσο και σε καταξιωμένους ορθοπαιδικούς.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της επιστήμης μας, βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πρόσκληση-πρόκληση με μοναδικό μας σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευσή μας προς όφελος των ασθενών που μας εμπιστεύονται. Δίπλα σε κάθε εξέλιξη για εσάς.